Afrykańskie upały nadciągnęły! Co pić, gdy temperatura sięga zenitu? Polecamy prozdrowotny lekko musujący napój. Zdrowy, na bazie fermentowanej herbaty i ekologicznych soków. Po co go pić? Bo to źródło witamin. Co ci da? Wzmocni odporność, bo to naturalny probiotyk.
To co wam dajemy, pochodzi z ekologicznych upraw. Mamy na to certyfikaty. W szklanej butelce znajdziecie bogactwo polskich plonów: sok z jabłek, rabarbaru, winogron czy czerwonej przeczki.
Każda butelka zawiera miliony dobroczynnych bakterii
Niektóre znacie z apteki, jak na przykład popularne Lactobacillus. To one wspomagają układ odpornościowy. Dobre kultury bakterii zamknięte w naszej skzlanej butelce to m.in. przeciwdziałanie infekcjom układu pokarmowego, wpływ na alergie, oczyszczanie organizmu z toksyn czy wpływ na regulację gospodarki hormonalnej.
Proponujemy wam 4 różne kombuche:
- KURASHIKKU – dla lubiących klasykę
- GURĒPU – jeśli kochasz winogrona
- SUGURI – dla tych, co lubią czerwoną porzeczkę i pamiętają smak jabłek z babcinej jałbłonki
- RUBĀBU – dla tych, co do szarlotki babcia podawała kompot z rabarbaru
Nasza komucha to mocny i zdecydowany smak oraz oryginalna receptura i własna produkcja – sami hodujemy grzybek herbaciany.
Zaufała nam misztrzyni świata w karate tradycyjnym Katrin Kargbo.
Jak dba o zdrowie i jakimi wartościami w życiu się kieruje? Zapraszamy do przeczytania wywiadu.