Nasz sok uzyskujemy poprzez bezpośrednie tłoczenie z kiszonych buraków, przez co jest on bogatym źródłem witamin i minerałów. Sok jest naturalnym probiotykiem, korzystnie wpływającym na równowagę mikroflory jelitowej. Wzbogaca codzienną dietę, pozwalając zachować zdrowie i młody wygląd. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy.
Nasz sok uzyskujemy poprzez bezpośrednie tłoczenie z kiszonej kapusty, przez co jest on bogatym źródłem witamin i minerałów. Można go spożywać bezpośrednio lub po rozcieńczeniu. Stanowi on również doskonałą bazę do sporządzania zup typu kwaśnica lub kapuśniak. Do produkcji soku używamy wyłącznie warzyw pochodzących z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy.
Warzywa z których wytwarzamy nasz sok z ogórków kiszonych pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych. Sok jest naturalnym probiotykiem, korzystnie wpływającym na równowagę mikroflory jelitowej. Zawiera przeciwutleniacze, opóźniające efekty starzenia i chroniące organizm przed chorobami. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy.