Wyświetlanie wszystkich wyników: 6

  • Ekologiczne ogórki kiszone

    Ekologiczne ogórki kiszone

    Ogórki użyte do produkcji pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych. Kupujemy je wyłącznie od dostawców, do których mamy zaufanie. Nasze ogórki kiszone produkujemy według tradycyjnej receptury, co gwarantuje ich najwyższą jakość. Ogórków nie pasteryzujemy. Produkt nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Każda torebka wyposażona jest w mechanizm, pozwalający na jej wielokrotne otwieranie i zamykanie.

  • Ekologiczna kapusta kiszona

    Ekologiczna kapusta kiszona

    Do produkcji naszej kapusty kiszonej używamy wyłącznie warzyw pochodzących z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Tradycyjny proces produkcji gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwa­so­wości ani przeciwutleniaczy. Każde opakowanie wyposażone jest w wentyl, dzięki któremu odprowadzane są naturalne gazy, powstające w procesie fermentacji.

  • Kapusta zasmażana z borowikami

    Kapusta zasmażana z borowikami

    Eko Kapusta zasmażana z borowikami powstała z połączenia ekologicznej, oryginalnej charsznickiej kapusty kiszonej z białą kapustą oraz szlachetnymi borowikami leśnymi.

    Idealnie nadaje się jako gotowe danie lub dodatek do obiadu. Można ją zastosować również jako farsz do pierogów lub krokietów. Produkt jest niepasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów.

  • Ekologiczna surówka z kapusty kiszonej

    Ekologiczna surówka z kapusty kiszonej

    Do produkcji naszej surówki z kapusty kiszonej używamy wyłącznie warzyw pochodzących z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Tradycyjny proces produkcji gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Każde opakowanie wyposażone jest w wentyl, dzięki któremu odprowadzane są naturalne gazy, powstające w procesie fermentacji.

  • Ekologiczny przecier z ogórków kiszonych

    Ekologiczny przecier z ogórków kiszonych

    Nasz przecier z ogórków kiszonych jest najważniejszym składnikiem doskonałej zupy ogórkowej. Produkujemy go z warzyw pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych. Tradycyjny proces kiszenia gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt jest niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Każde opakowanie wyposażone jest w mechanizm strunowy, pozwalający na wielokrotne otwieranie i zamykanie torebki.

  • Ekologiczna kapusta kiszona z marchewką

    Ekologiczna kapusta z marchewką

    Do produkcji naszej z kapusty kiszonej z marchewką używamy wyłącznie warzyw pochodzących z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych – do charsznickiej kapusty dodajemy ekologiczną marchewkę. Tradycyjny proces produkcji gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Każde opakowanie wyposażone jest w wentyl, dzięki któremu odprowadzane są naturalne gazy, powstające w procesie fermentacji.