Ogórki użyte do produkcji pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych. Kupujemy je wyłącznie od dostawców, do których mamy zaufanie. Nasze ogórki kiszone produkujemy według tradycyjnej receptury, co gwarantuje ich najwyższą jakość. Ogórków nie pasteryzujemy. Produkt nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Każda torebka wyposażona jest w mechanizm, pozwalający na jej wielokrotne otwieranie i zamykanie.
Do produkcji naszej kapusty kiszonej używamy wyłącznie warzyw pochodzących z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Tradycyjny proces produkcji gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Każde opakowanie wyposażone jest w wentyl, dzięki któremu odprowadzane są naturalne gazy, powstające w procesie fermentacji.
W poręcznym, 1 kilogramowym wiaderku znajdziecie Państwo legendarną, ekologiczną kapustę z Charsznicy w Małopolsce – kapuścianej stolicy Polski. Jest w 100% naturalna, niepasteryzowana i została wpisana na listę produktów tradycyjnych Ministerstwa Rozwoju Rolnictwa i Wsi.
Pierwsza na rynku Eko Kapusta kiszona w wiaderku z wentylem. Pod wieczkiem znajduje się chrupiąca i przepyszna kapusta, szczelnie zamknięta folią z wentylem, który pozwala na odprowadzanie naturalnych gazów powstających podczas procesu fermentacji. Dzięki temu nasza kapusta zachowuje wyjątkowe walory smakowe i zdrowotne identyczne, jak kapusta sprzedawana przed laty prosto z beczki.
Większe, 1 kilogramowe opakowanie świetnie sprawdzi się podczas przygotowania świątecznych potraw.
Eko Kapusta zasmażana z borowikami powstała z połączenia ekologicznej, oryginalnej charsznickiej kapusty kiszonej z białą kapustą oraz szlachetnymi borowikami leśnymi.
Idealnie nadaje się jako gotowe danie lub dodatek do obiadu. Można ją zastosować również jako farsz do pierogów lub krokietów. Produkt jest niepasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów.
Do produkcji naszej surówki z kapusty kiszonej używamy wyłącznie warzyw pochodzących z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Tradycyjny proces produkcji gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Każde opakowanie wyposażone jest w wentyl, dzięki któremu odprowadzane są naturalne gazy, powstające w procesie fermentacji.
Nasz przecier z ogórków kiszonych jest najważniejszym składnikiem doskonałej zupy ogórkowej. Produkujemy go z warzyw pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych. Tradycyjny proces kiszenia gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt jest niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Każde opakowanie wyposażone jest w mechanizm strunowy, pozwalający na wielokrotne otwieranie i zamykanie torebki.