Do produkcji naszego barszczu białego na zakwasie używamy wyłącznie mąki pochodzącej z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Tradycyjny, przekazywany z ojca na syna proces wytwarzania barszczu gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów barszczu białego.
Od pokoleń w Charsznicy stosujemy naturalną metodę kiszenia barszczu czerwonego. Buraki, z których go wytwarzamy, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych, wolnych od azotanów, pestycydów i nawozów syntetycznych. Nasz barszcz produkujemy według tradycyjnej receptury. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów barszczu.
Mąka żytnia, z której przygotowujemy nasz żur tradycyjny na zakwasie pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. Kupujemy ją od sprawdzonych dostawców. Żur produkujemy według tradycyjnej receptury, co gwarantuje jego najwyższą jakość. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów żuru.
Do produkcji naszego barszczu białego na zakwasie używamy wyłącznie mąki pochodzącej z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Tradycyjny, przekazywany z ojca na syna proces wytwarzania barszczu gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów barszczu białego.
Od pokoleń w Charsznicy stosujemy naturalną metodę kiszenia barszczu czerwonego. Buraki, z których go wytwarzamy, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych, wolnych od azotanów, pestycydów i nawozów syntetycznych. Nasz barszcz produkujemy według tradycyjnej receptury. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów barszczu.
Mąka żytnia, z której przygotowujemy nasz żur tradycyjny na zakwasie pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. Kupujemy ją od sprawdzonych dostawców. Żur produkujemy według tradycyjnej receptury, co gwarantuje jego najwyższą jakość. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów żuru.