Showing all 6 results

  • Ekologiczny barszcz biały na zakwasie bio

    Ekologiczny barszcz biały na zakwasie (w torebce)

    Do produkcji naszego barszczu białego na zakwasie używamy wyłącznie mąki pochodzącej z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Tradycyjny, przekazywany z ojca na syna proces wytwarzania barszczu gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów barszczu białego.

  • Ekologiczny barszcz czerwony na zakwasie bio

    Ekologiczny barszcz czerwony na zakwasie (w torebce)

    Od pokoleń w Charsznicy stosujemy naturalną metodę kiszenia barszczu czerwonego. Buraki, z których go wytwarzamy, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych, wolnych od azotanów, pestycydów i nawozów syntetycznych. Nasz barszcz produkujemy według tradycyjnej receptury. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów barszczu.

  • Ekologiczny żur tradycyjny na zakwasie bio

    Ekologiczny żur tradycyjny na zakwasie (w torebce)

    Mąka żytnia, z której przygotowujemy nasz żur tradycyjny na zakwasie pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. Kupujemy ją od sprawdzonych dostawców. Żur produkujemy według tradycyjnej receptury, co gwarantuje jego najwyższą jakość. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów żuru.

  • Ekologiczny barszcz biały na zakwasie

    Ekologiczny barszcz biały na zakwasie (w butelce)

    Do produkcji naszego barszczu białego na zakwasie używamy wyłącznie mąki pochodzącej z certyfikowanych gospodarstw ekologicznych. Tradycyjny, przekazywany z ojca na syna proces wytwarzania barszczu gwarantuje zachowanie najwyższej jakości. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów barszczu białego.

  • Ekologiczny barszcz czerwony na zakwasie

    Ekologiczny barszcz czerwony na zakwasie (w butelce)

    Od pokoleń w Charsznicy stosujemy naturalną metodę kiszenia barszczu czerwonego. Buraki, z których go wytwarzamy, pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych, wolnych od azotanów, pestycydów i nawozów syntetycznych. Nasz barszcz produkujemy według tradycyjnej receptury. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów barszczu.

  • Ekologiczny żur tradycyjny na zakwasie

    Ekologiczny żur tradycyjny na zakwasie (w butelce)

    Mąka żytnia, z której przygotowujemy nasz żur tradycyjny na zakwasie pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych. Kupujemy ją od sprawdzonych dostawców. Żur produkujemy według tradycyjnej receptury, co gwarantuje jego najwyższą jakość. Produkt nie jest pasteryzowany, nie zawiera żadnych konserwantów, regulatorów kwasowości ani przeciwutleniaczy. Jedno opakowanie wystarcza do przygotowania czterech litrów żuru.